Om oss

Historien bakom Vacucraft

Vacucraft forstår at forbruket av mat er mer enn bare å tilfredsstille sult. Det vi velger å spise, påvirker kroppene våre direkte, våre sinn og våre penger. Vi inviterer deg til å forandre livet ditt med utgangspunkt i måten du tenker på mat!

Mange vet om fordelene med å spise naturlig og økologisk mat, men står overfor virkeligheten at sunn, ikke-bearbeidet mat kan være dyrt, og mange har bare ikke ha råd til det. Dette fører til forbruk av billig mat som ofte er svært bearbeidet og inneholder mye fett, natrium og sukker. Det som til slutt skjer er at folk baserer sine mat valg på penger i stedet for helse. Men det må ikke være slik!

Vacucraft har skapt en løsning på dette problemet – vi har designet vakuum forseglede beholdere for mat oppbevaring som gir den beste verdien for pengene dine. Vacucraft-produkter er ulik alle andre beholdere på markedet fordi våre produkter ikke bare lagrer mat, men de holder den fersk over lengre tid. Våre vakuum forseglede teknologier opprettholder kvaliteten på maten lengre ved å trekke ut luft som forårsaker at maten fort blir ødelagt. Maten holder seg fersk, du kaster mindre og dermed sparer du penger. Når man vurderer det på den måten, betaler beholderne seg selv igjen og igjen!

Helse er vår første prioritet. Faktisk er Vacucrafts oppdrag å gi mer bevissthet til helse, vitalitet og en mer naturlig bærekraftig livsstil gjennom produkter som reduserer skadelige giftstoffer mens du bevarer maten. Vi anerkjenner de skadelige effektene som billig plast kan forårsake på vår individuelle helse og vår planet. Av denne grunn bruker vi bare de beste BPA- frie produktene av beste kvalitet – Tritan og Borosilicate glass. Tritan plast er nesten umulig å ødelegge. Dens styrke og holdbarhet gjør at du sparer masse penger på engangs beholdere eller beholdere av lavere kvalitet som blir flekkete i vask og ikke kan brukes i oppvaskmaskin.

Vacucrafts mål er å være en innflytelsesrik partner i bevegelsen mot å utdanne forbrukere om å leve et sunt og bærekraftig liv, og vi gjør dette gjennom vårt utvalg av kvalitetsprodukter og vårt engasjement med fellesskapet.

Vacucraft Norge