Kjøpsvilkår

Generelt

Alle priser på nettstedet er inklusive moms.
Alle varer forblir Vacucraft.no sin eiendom inntil full betaling er mottatt av selskapet.
Alle forsøk på bedrageri blir anmeldt til politiet. Vacucraft.no forbeholder seg retten til å heve et kjøp om det finnes mistanke om bedrageri.
Vacicraft.no reserverer seg for eventuelle trykkfeil på dette nettstedet.

Betalingsmetoder.

1. Kortbetaling med VISA eller MasterCard
Du kan alltid føle deg trygg når du betaler med kort hos oss. Vi samarbeider med Klarna. Når betalingen er godkjent vil du bli sendt tilbake til Vacucraft.no der du får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført.

2. Faktura, betal innen 14 dager – Klarna.
Ved betaling med faktura skal du betale innen 14 dager regnet fra den dagen varene sendes fra oss. For å kunne benytte denne betalingsmetoden trenger vi ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering fra vår samarbeidspartner samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret. Denne kredittvurderingen resulterer ikke i en notering av forespørselen hos kredittilsynet. Når du handler for mer enn 6000 kr eller mer og vil dele opp betalingen, trenger vi også informasjon om din årsinntekt. Fullstendige vilkår framgår tydelig i kassen.

3. Delbetaling med Klarna.
Vi tilbyr i samarbeid med Klarna mulighet for å dele opp din betaling på 3, 6, 12 eller 24 måneder. En delbetaling på 3 eller 6 måneder betales med 0 % rente, mens du betaler en rente på 19,95 % om du deler opp betalingen på 12 eller 24 måneder. I tillegg kommer en etableringsavgift og en fakturaavgift pr måned.
I kassen velger du betalingsmetoden delbetaling og for hvor mange måneder du vil dele opp betalingen. Når du har bekreftet din ordre og delbetalingssøknad gjør Klarna en sedvanlig kredittprøving. Du får umiddelbart beskjed om din søknad er innvilget og vi kan behandle ditt kjøp omgående. Dersom søknaden ikke innvilges, kan du velge en annen betalingsmetode i kassen. Nedenfor kan du se vilkårene for delbetaling:

Delbetaling

Les gjerne Klarnas fullstendige kontobetingelser her.

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Bring som leverer forsendelsen til ditt nærmeste post kontor. Normal leveringstid fra lager er 1-4 dager.
Uavhentet pakke
Vi debiterer 300 kroner for varer som ikke blir hentet ut. Om du angrer bestillingen når pakken allerede har blitt sendt fra oss må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers registreres pakken som ikke mottatt og debiteres automatisk.
Transportskader
Alle pakker som forlater oss er forsikret. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar den, skal det rapporteres umiddelbart på stedet. Har du åpnet pakken og oppdager at noe er skadet ber vi deg ta et bilde som viser skaden og vedlegge dette i en e-post til: info@vacucraft.no
Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisikoen. Om varen skulle komme fram skadet, skal du sende den tilbake til oss så vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder varer som er skadet.
Angrerett
Kunden har alltid angrerett i 14 dager i følge loven for alle avtaler om kjøp av varer som er inngått utenfor fast utsalgssted eller via fjernsalg. Vacucraft.no tilbyr alltid 90 dagers full angrerett. Angreretten gjelder kun om varen og originalemballasjen er i vesentlig uforandret stand, men i følge loven har kunden har alltid rett til å håndtere varen på en måte som er nødvendig for å avdekke varens egenskaper og funksjon.

Om du angrer ditt kjøp og sender tilbake en vare til oss betaler vi tilbake ditt kjøpsbeløp men vi har rett til å gjøre fradrag for eventuelt verditap som har oppstått ved unødvendig bruk av varen for å kunne avdekke varens egenskaper og funksjon. Verditapet blir vurdert fra sak til sak. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen kunden mottar varen.

Du har ansvar for risikoen ved returfrakt: denne risikoen inkluderer blant annet at produktet skades eller forsvinner under transport.
Retur
Hvis du skal sende en vare i retur må du alltid ta kontakt med oss på mail – info@vacucraft.no