VacuCraft PRO vakuumbeholder 4 liter

587.50kr

Mye av all maten som blir kastet er matavfall som kunne ha blitt spist eller solgt – hvis det hadde blitt håndtert annerledes. VacuCraft har utviklet en løsning på det!
Innovative vakuumbeholdere for store kjøkken og miljøer. Kan lagre mat opptil 80% lengre enn tradisjonelle beholdere. Uten å ofre friskhet, smak eller næring. Denne beholderen rommer 4 liter.

På lager

Produktnummer: VC-814 Kategori: Stikkord: , , , , , ,
 

Beskrivelse

VacuCraft PRO vakuumbeholder 4 liter

Med visjonen om å fremme en sunn livsstil som inkluderer mer fersk mat av høy kvalitet, presenterer VacuCraft nå vakuumbeholdere for profesjonell bruk.

Unike oppbevaringsbeholdere – med funksjonen å skape vakuum inne i beholdere, luften som ellers forårsaker bakteriell vekst og som gjør mat dårlig. Gjør at maten holder seg opptil 5 ganger lengre enn tradisjonelle oppbevaringsbeholdere.

Beholderne er laget av det holdbare materialet Tritan-plast som er BPA-fri. Beholderen må kunne tåle hardt bruk, hyppig rengjøring og overholde strenge regler for matsikkerhet. Det er derfor ikke overraskende at restauranter stoler mer og mer på BPA-frie produkter – som lever opp til de strenge kravene til næringen. Den elektriske, automatiske pumpen fjerner all luft på bare noen få sekunder – med bare ett trykk. Det slår seg av når all luft er fjernet og avslutter pumpingen.

Alle beholdere og lokk er oppvaskmaskin vennlige. Beholderen kan også oppvarmes i mikrobølgeovn.

Beskrivelse:

1 beholder (pumpe ikke inkludert – denne kjøpes separat)
Farge: Klar – gjennomsiktig.

Størrelse:

10 liter

Materiale:

Beholder: BPA-fri Eastman Tritan ™